Advent v Paríži - letecky

Francúzsko 1 Francúzsko 2 Francúzsko 3 Francúzsko 4 Francúzsko 5 Francúzsko 6
Destinácia: Francúzsko, Ile-de-France (Paríž)
Kód zájazdu: 1360971
Cena od: 589 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Advent

Výber termínu

11.12.2024 4 dni First Minute 589 € +0 € odlet: Viedeň letecká

Popis zájazdu

Súhrn zájazdu:
Ochutnajte vianočný punč na známom bulvári Champs - Elysees a zažite neopísatelný pohľad na nádherne adventne ozdobený Paríž. V tomto období bulvár ponúka vianočné čaro. Viac ako 400 platanov vysadených pozdĺž bulváru odetých do svetielkujúcich krištáľov, vytvárajú magickú atmosféru. Navštívite tradičný Vianočný trh pod názvom Village de Noel ( Vianočná dedinka ), kde sa rozloží 150 domčekov ponúkajúcich tú pravú vianočnú atmosféru až do neskorých večerných hodín.

Program zájazdu:
1. deň:  

Odlet z Viedne do Paríža. Transfer z letiska na ubytovanie. Presun z hotela do centra - prehliadka Víťazného oblúka, prechádzka s možnosťou vychutnania si „café+croissant“ na Champs – Elysées, prechádzka popri Veľkom, Malom a Elyzejskom paláci /sídlo prezidenta/, presunieme sa nádherným Alexandrovým mostom, možnosť návštevy Invalidovne - najrozsiahlejšieho múzea vojenskej histórie na svete a miesta Napoleonovej hrobky alebo múzea d´Orsay, jedinečnej zbierky impressionistov z rokov 1848-1914, umiestnenej v bývalej budove železničnej stanice. Návrat na ubytovanie vo večerných hodinách.


2. deň:  

Raňajky, presun do neďalekého Versailles – prehliadka kráľovského zámku a záhrad. Po prehliadke Versailles presun do centra Paríža. Presunieme sa do ultramodernej štvrti La Defense a k novému Víťaznému oblúku. Možnosť pobyt na adventných trhoch v tejto časti Paríža a tiež na nákupy. Presun na Montmartre, štvrť umelcov a Pigalle, slávny kabaret Moulin Rouge, bazilika Sacré - Coeur, odkiaľ budete mať výnimočný pohľad na Paríž. Vychutnáme si jedinečnú atmosféru v tejto časti Paríža. Vo večerných hodinách návrat na ubytovanie.


3. deň:

Raňajky, po raňajkách presun do centra Paríža. Námestie Concorde s obeliskom a fontánami v samotnom centre Paríža. Kostol sv. Magdalény Opera Garnier, návšteva parfumérie Fraggonard s možnosťou nákupu za výhodné ceny, vyhlásené obchodné domy za Operou. Pozrieme si námestie Vendome s hriešne drahým hotelom a obchodíkmi najznámejších značiek. Výstup na Eiffelovu vežu a plavba po rieke Seine za spevu Edith Piaf a melódií francúzskych šansónov. Večerná atmosféra Paríža s rozsvietenými vianočnými trhmi a s adventnou atmosférou. Vo večerných hodinách presun na ubytovanie.


4.deň: 

Raňajky, po raňajkách presun z hotela do centra Paríža, kde začneme spoločnú prehliadku so sprievodcom: Latinská štvrť, Panthéon, Luxemburské záhrady, univerzita La Sorbonne, bulvár a fontána Saint - Michel, ostrov la Cité s katedrálou Notre Dame a Justičným Palácom, mestská radnica, Forum les Halles, moderné múzeum G. Pompidou, prehliadka múzea Louvre. Individuálne voľno. Transfer na letisko a odlet vo večerných hodinách.

Informácie o zájazde:
Cena  1 osobu zahŕňa:

- letecká doprava Viedeň - Paríž - Viedeň

- letiskové a bezpečnostné poplatky

- 3 x ubytovanie v Paríži  hoteli s vlastným sociálnym zariadením WC a sprcha na izbe

- 3 x raňajky

- príručná batožina na palubu lietadla v rozmeroch max. 40 x 20 x 25 cm

- služby sprievodcu počas celého zájazdu 

- prehliadky podľa programu bez vstupov

- poistenie insolventnosti CK  


Cena nezahŕňa:

- vstupy do pamiatok - pobytová taxa cca 5,80 EUR / osoba / noc

- doprava MHD v Paríži + vlak do Versailles - cca 90 EUR  


Voliteľné príplatky:

- komplexné cestovné poistenie - možnosť zabezpečiť v CK - príplatok za jednolôžkovú izbu 180 EUR / celý zájazd (povinné pri obsadení izby jednou osobou)

- príručná batožina 10 kg kufor o rozmeroch 55 x 40 x 25 cm - od 52 EUR

- transfer Bratislava - letisko Viedeň - Bratislava - cca 38 EUR  


CK si vyhradzuje právo zmeny programu vzhľadom na aktuálne okolnosti na mieste zájazdu. V prípade záujmu môže klient absolvovať individuálny program. Sprievodca nesprevádza klientov vo vnútri pamiatok. Je možné zakúpiť si audiosprievodcu.

Generované systémom ProfiTour