Veľká noc v Benátkach

Destinácia: Taliansko, Veneto (oblasť Benátok)
Kód zájazdu: 1353038
Cena od: 939,82 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

18.04.2025 4 dni First Minute 939,82 € +0 € odlet: Viedeň letecká

Popis zájazdu

Úvod:
Benátky sú jednou z tých najkrajších ozdôb Talianska, kde okolo štvorkilometrového Canal Grande, čo pretína mesto miernymi zákrutami sa točí svet. Romantické Benátky sľubujú Dóžov palác, Námestie sv. Marka, Hodinovú vežu, most Rialto, gondoly, úzke uličky plné obchodov, kaviarní a reštauráciami v talianskom štýle. 

Program:
1. deň:
Transfer z Bratislavy na letisko vo Viedni, odlet do Benátok. Transfer do hotela, voľný program.

2. deň:
Po raňajkách sa vaporettom (loďou) presunieme do historického centra mesta a pozrieme si skvosty - Dóžací palác, Most vzdychov, Námestie sv. Marka s Bazilikou sv. Marka, Hodinovú vežu, Ponte Rialto, ktorý vedie cez Canal Grande a ďalšie pamiatky. Po prehliadke so sprievodcom nám zostane čas aj na individuálne poznávanie, či príjemné posedenie. Zaľúbenci sa môžu vybrať na romantickú plavbu preslávenou gondolou a nechať sa plaviť Benátkami so spievajúcim gondoliérom. Návrat na ubytovanie.

3. deň:
Raňajky. Vyberieme sa na celodenný výlet loďou na benátske ostrovy Murano, Burano a Torcello. Na ostrove Murano absolvujeme prehliadku výrobne známeho muránskeho skla. Na ostrove Burano, ktorý je centrom benátskeho čipkárskeho priemyslu, sa budeme môcť pokochať krásou pravej benátskej čipky a na ostrove Torcello si prezrieme známu katedrálu Santa Maria Assunta. Návrat na ubytovanie.

4. deň:
Raňajky. Individuálne voľno. Transfer na letisko, odlet do Viedne a transfer do Bratislavy.


Ubytovanie:
3x v hoteli 3*

Stravovanie:
3x raňajky


Doprava:
Letecká.

Celková cena zahŕňa:
Leteckú dopravu Viedeň - Benátky - Viedeň, servisné poplatky, transfer Bratislava - Viedeň - Bratislava, transfer letisko - hotel - letisko, 3 x ubytovanie s raňajkami v hoteli 3*, sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za 1/1 izbu, presuny vaporettom (loďou) okrem transferu letisko - hotel - letisko, vstupy, pobytovú taxu a cestovné poistenie.

Poznámka:
Zmena programu vyhradená.

Generované systémom ProfiTour