Voula Studios

Voula Studios Voula Studios Voula Studios Voula Studios Voula Studios Voula Studios Voula Studios Voula Studios Voula Studios Voula Studios Voula Studios Voula Studios Voula Studios Voula Studios Voula Studios
Destinácia: Grécko, Rhodos, Faliraki
Kód zájazdu: 1312291
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Voula Studios

chladnička,minibar bicykle parkovisko vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž internet, WiFi klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 0 m
Vzdialenosť od letiska: 13 km
Vzdialenosť od pláže: 300 m
Úvod:
Štúdiá Voulas sa nachádzajú v pokojnej časti letoviska Faliraki. Krátkou prechádzkou sa dostanete do jeho samotného rušného centra, kde nájdete množstvo nákupných možností, barov, obchodíkov, reštaurácii. Výbornými autobusovými spojeniami sa dostanete ľahko aj do ostatných častí ostrova. Medzinárodné letisko je vzdialené približne 16 km od hotela a 200 metrov od verejnej pláže. Autobusová zastávka, z ktorej sa môžete pohodlne dostať do všetkých častí ostrova napr. do Lindosu vzdialeného 35 km alebo do 12 km vzdialeného hlavného mesta Rodos. Faliraki je známe jednou z najkrajších a najdlhších pláží na ostrove. More sa tu vyznačuje priezračne krištáľovo čistou vodou.

Vybavenie:
Recepcia, WiFi pripojenie na internet, vonkajšie posedenie, záhrada, bezplatné parkovisko. Za poplatok: ležadlá a slnečníky na pláži, vodné športy na pláži, požičovňa áut a bicyklov.

Ubytovanie:
2-lôžkové štúdia, apartmány s možnosťou 1 - 2 prísteliek, kúpelňa, klimatizácia(za poplatok), chladnička, balkón, vybavená kuchynka(dvojplatnička).

Stravovanie:
BEZ STRAVY

Oficiálna kategória:
***

Naše hodnotenie:
Veľmi príjemné a moderné ubytovanie s milým personálom v pokojnej časti rušného letoviska Faliraki Vám zaručí nezabudnuteľnú dovolenku. Odporúčame všetkým vekovým kategóriam, ako aj rodinám s deťmi.

Generované systémom ProfiTour